| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
RaLF

|
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 8:54 pm Temat postu: |
|
|
a po za tym... boisz sie ? _________________ RaLF |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Stoow
|
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 11:42 pm Temat postu: |
|
|
Widzę, że zbrakło argumentów do rzeczowej dyskusji :] Sam wystawiasz sobie ocenę a przy okazji umacniasz mnie w zdaniu, które wcześniej wypowiedziałem
Koniec dyskusji, definitywny powrót do tematu :] Zresztą i tak to forum zdechło z tego co widzę. _________________ Antyspam.pl - walcz z niechcianą pocztą! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Maniek

|
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 12:29 pm Temat postu: |
|
|
Jeszcze w ramach szkoły na Złotych - mimo, że mieszkam na tym osiedlu to wcale nie mam o nim dobrej opinii, ale wrażeń, raczej traktuje mieszkanie tutaj z konieczności a nie z chęci i wyboru. Nie mogę się doczekać aż stąd na studia wyjadę.
Mam nadzieję, że sama szkoła się nie zmieni po przeniesieniu choć to bardzo nikła nadzieja... _________________ "Pan Twego losu i więzień Twych powiek,
Nad życie, zdrowie
Spragniony Twych darów..." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Martka
|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 7:44 am Temat postu: |
|
|
Ale to już zależy od was, czy się zmieni. Ciesze się, że skończyłam asnyka w tym roku bo nie chcialabym sie tam uczyć, chociaż chodziłam tam do podstawówki i nie mogę powiedzieć że jest źle. Będzie dobrze tylko inaczej  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
pwL
|
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 8:25 pm Temat postu: |
|
|
| Ja się dostałem z 115 pkt do klasy sportowej i jestem ze złotych łan. Więc będę miał 5 minut na nogach do szkoły, więc jak masz jakiś problem do ZŁ stoow to lepiej nie mów tego głośno........ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|